Forum
Welcome to this Forum !
Bine ati venit pe acest Forum !

Regulament Oficial Travian

In jos

Regulamentul jocului Travian este:

14% 14% 
[ 1 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
0% 0% 
[ 0 ]
43% 43% 
[ 3 ]
43% 43% 
[ 3 ]
 
Total voturi : 7

Regulament Oficial Travian

Mesaj Scris de georgge la data de Dum Noi 23, 2008 12:51 pm

Aceste reguli sunt o adăugare la Termeni și Condiții Generale. Ar trebui să te familiarizezi cu aceștia, să verifici ce ai voie să faci mai ales în cazul unei banări în urma încălcării regulilor. Paragraful §7 din Termeni și Condiții Generale este foarte important!

* §1 Parola, Înregistrarea & Apartenența
Fiecare jucător are dreptul să înregistreze și să utilizeze un singur cont pe fiecare server.
o §1.1 Înregistrarea
Adresa de e-mail folosită pentru înregistrare trebuie să fie accesată exclusiv doar de o persoană. Posesorul adresei de e-mail asociată unui cont este considerat proprietarul contului indiferent de alte înțelegeri (personale). Proprietarul contului este în totalitate responsabil pentru acțiunile contului.
o §1.2 Parola
Nu este permisă transmiterea și folosirea parolei contului unei persoane care joacă în aceeași lume. În plus alegerea aceleași parole, în aceeași lume ca o altă persoană, este nepermisă și puteți fi acuzat de multiaccount.
Totuși, este tolerată transmiterea parolei persoanelor care joacă pe alte servere sau care nu joacă deloc, cu scopul de a juca pe un singur cont împreună.
Nu există nici o compensare pentru daunele făcute de persoanele care cunoșteau parola și în acest caz Travian Team își rezervă dreptul de a bloca accesul la cont și/sau de a cere răspunsuri despre transmiterea ilegală a parolei contului. Mai mult, folosirea unei parole care poate fi ușor obținută sau ghicită nu duce la obținerea de compensații în cazul daunelor asupra contului.
Persoana care a primit parola se supune Regulilor Travian și Termenilor și Condițiilor Generale.
o §1.3 Transferul conturilor
Există posibilitatea cedări contului unui nou proprietar, acesta nu are voie să mai dețină un alt cont în aceeași lume. Schimbarea emailului se face din meniul Profil -> Cont, unde trebuie introduse informațiile cerute.
o §1.4 Schimb de conturi
Pentru schimbarea de conturi din aceeali lume între doi jucători, ambii trebuie să trimită un e-mail la admin@travian.ro de pe adresa de mail care apare la cont în acel moment (adresa email folosită la înregistrare). E-mail-ul trebuie să conțină: Lumea în care se află contul, numele contului și adresa de e-mail a noului proprietar.

După schimbarea adreselor de email diecare trebuie să ceară parola pentru noul cont prin intermediul funcției de Generare parolă nouă!

* §2 Locțiitori & utilizarea aceluiași calculator
o §2.1 Locțiitori
Fiecare jucător are dreptul de a numi doi locțiitori care îi pot administra contul pentru perioada în care proprietarul lipsește. Această funcție nu trebuie folosită pentru a încerca să fiți online 24/7. Nu este permis ca locțiitorul să intre în continuu pe cont mai mult de 2 saptămâni dacă proprietarul contului lipsește. Prevederea unei perioade mai mari de două săptămâni trebuie raportată unui Multihunter înainte de plecarea proprietarului contului.

Nu există nici o despăgubire care să acopere prejudiciul făcut de un locțiitor. În plus doar jucătorii sunt responsabili pentru locțiitorii lor și în cazul în care alți jucători au fost insultați, atât jucătorul cât și locțiitorul pot fi pedepsiți.

Folosirea și/sau cunoașterea parolei unui cont la care sunteți locțiitor NU este permisă (§1.2).
o §2.2 Folosirea aceluiași calculator
Dacă sunt doi sau mai mulți jucători care folosesc același calculator și joacă pe același server, toate conturile trebuie să apară în profil la "Utilizarea aceluiași calculator". Abuzul acestei opțiuni va fi pedepsit. Folosirea aceleași rețele sau IP nu se încadrează în "Utilizarea aceluiași calculator".
Jucătorii care folosesc același calculator și doresc să acceseze contul celuilalt trebuie să se fie locțiitori.
Citește §3.2 pentru detalii asupra limitări transferului de resurse.


* §3 Transferul de resurse
Fiecare cont trebuie să joace în beneficiul proprietarului și NU poate fi creat pentru a ajuta alte conturi existente. Dacă vi se cere să trimiteți și trimiteți resurse mai mult decât producția pe oră cum este descris mai jos contul poate fi blocat, fiindcă nu ajută cu nimic în dezvoltarea contului propriu.
o §3.1 General
Numai producția pe oră (producția pe o oră se referă la suma producției pentru resursa respectivă din toate satele fără a scădea întreținerea trupelor) poate fi trimisă în 24 ore pentru orice transfer, inclusiv transferurile de la târg, cu un anumit jucător. În situația în care un jucător efectuează transporturi către mai mulți jucători, suma sus menționată va fi divizată în funcție de numărul de transporturi/jucător. În cazul în care un jucător efectuează transferuri regulate către mai mulți alți jucători, suma menționată mai sus va fi divizată în funcție de numărul de transporturi, neputându-se depăși producția orară raportat la totalitatea transporturilor efectuate. Mărimea conturilor nu este luată în considerare.
În cazul în care un jucător atacat are nevoie de hrană pentru trupele primite ca întăriri atunci aveți dreptul să trimiteți hrană pentru întreținerea trupelor proprii, pentru o perioadă de 24 ore.
o §3.2 Locțiitori și utilizatori ai aceluiași calculator
Transferul unilateral de resurse către jucători care apar în lista de locțiitori și/sau utilizarea aceluiași calculator este interzisă. Același lucru se aplică și dacă intrați pe cont ca locțiitor. Resursele pot fi transferate doar la rata de schimb 1:1 (schimbul de resurse trebuie să dureze maxim 48 ore).
Trimiterea de hrană este o excepție în cazul în care ați trimis întăriri și puteți trimite hrană cât să vă hrăniți trupele doar dacă nu există hrană suficientă pentru a fi hrănite. Acest transfer de hrană este considerat o excepție și trebuie să dureze cel mult 3 zile (începând de la primul transport care ajunge). Abuzul se va pedepsi. În cazul unui transfer unilateral se va aștepta 48 ore de la efectuarea acestui transfer pentru activarea funcției de locțiitor. La fel, după încetarea funcției de locțiitor trebuie așteptat 48 ore până la primul transport unilateral.
o §3.3 Minunea Lumii
Singura excepție la cele specificate mai sus se aplică la cei care vor construi Minunea Lumii până la nivelul 100. Nici cel care construiește și nici cei care vor trimite resurse nu vor fi afectați de regulile de mai sus.

* §4 Friendly fire
Nu este permis să permiteți altui jucător (de ex. darâmare Vila, Palat sau Zid, trimiterea trupelor defensive pentru a permite cucerirea) să vă atace sau să vă cucerească un sat dacă contul dumneavoastră nu are de câștigat în urma acestor atacuri sau cuceriri. Aceasta este valabilă și pentru conturile la care sunteți locțiitor. Dacă sunteți siliți de alt jucător să lăsați un sat să fie cucerit nu înseamnă că veți avea un beneficiu din acest lucru. Ambele parți vor fi pedepsite în cazul încălcării acestui punct.
Resursele care sunt trimise într-un sat cu scopul de a fi furate sunt considerate ca resurse trimise prin târg.(§3) Acest lucru nu se aplică și dacă satele sunt ale contului care atacă, adică vă puteți trimite resurse de pe un sat pe altul și apoi să vă atacați propriul sat.
Atacarea satelor care aparțin jucătorilor care se află în relație de locțiitor sau utilizator care împarte același calculator cu dumneavoastră sau membru în aceeași alianță nu este tolerată în cazul în care contul atacat nu are nici un beneficiu evident în urma acestor atacuri.
o §4.1 Atacuri
Resursele lasate in sat pentru singurul scop de a fi furate (raid) sunt considerate ca și resursele trimise prin Targ. (§2.1). Aceasta nu se aplica satelor care sunt detinute de contul/persoana care ataca.
o §4.1 Cucerirea satelor
Nu sunt permise următoarele:
+ cucerirea unui sat al unui cont la care ați fost locțiitor doar dacă trec două săptămâni de când nu mai aveți acces la acel cont;
+ cucerirea unui sat al unui cont care a fost trecut la secțiunea "utilizarea aceluiași PC" doar după ce au trecut 2 săptămâni de când conturile nu mai sunt trecute la secțiunea "utilizarea aceluiași PC";
+ cucerirea unui sat care este al unui jucător din alianța ta sau este dintr-o alianță care este aliată cu alianța ta;
+ cucerirea de sate între jucători care au făcut parte din aceeași alianță în ultimele 48 ore;
Oazele sunt o excepție.
* §5 Erori de programare în cadrul jocului
Erorile întâlnite în joc(numite și BUG-uri) trebuie raportate imediat unui administrator și nu pot fi folosite în beneficiul propriu. Abuzul poate duce la banarea și pedepsirea contului.
* §6 Tranzacții cu bani
Vânzarea de conturi Travian nu este permisă. Orice vânzări sau cumpărări efectuate cu bani între jucători pentru conturi, aur, unități, sate sau resurse nu sunt permise și se pot pedepsi. În plus, nu este permisă executarea sau solicitarea executării unor acțiuni, în cadrul jocului, care rezultă în plata către sau de către unul dintre jucători.
* §7 Netichetă
Toți utilizatorii trebuie să converseze într-un ton decent. Multihunteri pot modifica profilele jucătorilor sau denumirile satelor în cazul în care descrierea nu este regulamentară, fără ca jucătorul să fie avertizat.
1. Următoarele comportamente se pot pedepsi și se aplică pentru toate descrierile, numele conturilor, numele satelor și mesajelor: folosirea unui limbaj abuziv, defăimător, rasist și profanator; luarea în derâdere a oricărei religii, rase, națiune, sex, vârstă sau orientare sexuală; amenințarea cu acțiuni în viața reală.
Postarea sau transmiterea de materiale neindicate persoanelor minore sau încălcarea oricăror legi locale, naționale sau internaționale, incluzând imagini, materiale sau link-uri cu conținut sexual explicit, ilegal, indecent sau obscen.
Amenințarea jucătorilor Travian în orice mod ce contravine cu Regulile și Termenii și Condițiile Generale.
Postarea de rapoarte sau converații în locuri publice fără acordul ambelor parți nu este permisă.
2. Profilele trebuie să aibă un conținut care sa nu altereze design-ul original al Travianului.
3. Impersonarea unor oficialități sau poziții oficiale, incluzând Administratorii, Multihunterii și Suportul, în orice fel, este ilegală.
4. Publicitatea de orice fel ce nu a fost permisă de Travian în prealabil nu este permisă.
* §8 Pedepse
Dacă există orice încălcarea a acestor reguli, Multihunter sau dacă este necesar Administratorul va decide o pedeapsă adecvată. Posibile pedepse includ: ștergerea totală sau a unui procent din populația contului (aceasta implică nivele de la clădiri și nivele de la câmpurile cu resurse), ștergerea unor sate, golirea parțială sau totală a hambarelor și grânarelor, ștergerea trupelor, eliminarea din alianța în care vă aflați, ștergerea contului sau înlăturarea dreptului de a vă accesa contul.
Resursele, clădirile, satele sau trupele pierdute în timpul blocări contului nu sunt considerate ca făcând parte din pedeapsă.
o §8.1 Înlocuiri
Resursele, clădirile sau unitățile pierdute pe durata suspendării/blocării contului nu vor fi înlocuite de către Echipa Travian.
o §8.2 Aur/Plus
1. Nici un jucător nu are dreptul de a solicita un ramburs sau înlocuirea contului Plus în cazul blocării.
2. NU există tratament special față de utilizatorii Plus în ceea ce privește regulile jocului sau în ceea ce privește timpul de răspuns sau în ceea ce privește pedepsele.
o §8.3 Apel
Orice jucător poate vorbi cu Multihunterul de la care a primit banul sau cu administratorul fie prin sistemul de mesaje online fie prin e-mail. Banurile, pedepsele sau ștergerile de conturi nu se discută în public (ex: IRC, forum, ...). În plus Echipa Travian nu va oferi informații la alte persoane înafară de posesorii conturilor. Toate mesajele trebuie scrise în limba română, singura excepție fiind atunci când Multihunterii sau aAdministratorii sunt de acord cu o altă limbă.
o §8.4 Reguli speciale
Pe serverele Travian Speed conturile care sunt multiaccount se pot șterge pe loc fără nici o discuție sau ban. Transmiterea de resurse (§3) poate fi pedepsită fără ban sau discuții. În plus aceste reguli speciale se pot aplica și pe celelalte servere(primele 2 săptămâni de la începerea serverului și pentru conturi cu populația până în 100 chiar și după aceste 2 săptămâni).
* §9 Logări ilegale
Nu este permisă obținerea accesului la alte conturi în mod ilegal. Încălcarea acestei reguli poate duce la excluderea din joc. Membrii Echipei Travian nu îți vor cere niciodată parola.
* §10 Provocare & Colaborare
Instigarea, manipularea, încurajarea, asistarea sau complotul cu alți jucători pentru a încălca regulile Travian nu este permisă.
* §11 Ștergere
Aceste reguli se aplică inclusiv jucătorilor care doresc să își steargă contul sau pentru care ștergerea este în curs, fără nici o excepție.
* §12 Schimbarea regulilor
Echipa Travian își rezervă dreptul de a modifica regulile în orice moment.
* §13 Clauză de corecție
Dacă oricare din aceste reguli sunt nepracticabile, aceasta nu afecteazp validitatea celorlalte reguli. Administratorii se angajează să înlocuiască aceste reguli cu reguli noi. Acestea devin obligatorii fără întârziere și vor fi folosite în orice caz din prezent. Aceasta se referă și în eventualitatea lipsei unor reguli. Pentru a acoperii anumite goluri din regulament, administratorii se angajează să propună și să folosească o regulă nouă care va respecta intelesul regulii existente.
* §14 Ignoranța
Ingnoranța nu scuză sub nici o formă nerespectarea regulilor și nu influentează acordarea pedepselor.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oricum nu prea respecta nimeni acest Regulament dar e bine sa-l stiti !

Mai jos sunt unele comentarii despre Moderatori Romani de pe forumul Travian culese din diverse surse : (noi suntem impartiali ca o agentie de stiri guvernamentala)


georgge
georgge
Moderator

masculin Numarul mesajelor : 36
Varsta : 54
Data de inscriere : 10/09/2008

Vezi profilul utilizatorului http://forum.travian.ro/index.php

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum